Prins presenteert: Bak zelf graanvrij lekkers voor uw hond
Geschreven door Samantha |
Supersnel een lekkere en verantwoorde traktatie maken voor uw hond? Dat is appeltje-eitje of, beter gezegd: worst met eitje! Probeer ons recept voor Prins graanvrije smikkelkoekjes, ideaal om mee te belonen tijdens het trainen of gewoon lekker zomaar!
Ingrediënten:
- Prins NatureCare Grainfree worst (graanvrije en buiten de koeling houdbare vleesvoeding voor honden in worstvorm, 250 gram)
- 2 eieren
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Snijd de Prins NatureCare Grainfree worst in plakjes en prak die vervolgens met een vork fijn.
- Meng de geprakte worst met twee eieren in een kom tot een redelijk gladde massa.
- Verdeel hoopjes van het mengsel evenredig over een m et bakpapier bekleed bakrooster.
- Gebruik een vork om de hoopjes plat te drukken en er koekjes van te vormen. Die koekjes kunnen op het bakpapier de oven in.
- Bak de koekjes ongeveer een uur, dat kan afhankelijk van de grootte en dikte van de koekjes iets langer of korter zijn, tot ze droog en stevig zijn. Uw keuken kan nu even naar vlees gaan ruiken, de koekjes zelf echter ruiken niet sterk.
- Als de koekjes zijn afgekoeld, zijn ze klaar voor gebruik. U kunt ze, afhankelijk van hoe droog ze zijn, eventueel enkele dagen in een goed afgesloten doosje bewaren, maar geloof ons: dat halen ze meestal niet!
Tip!
Geef het smikkelkoekje niet in zijn geheel aan uw hond, maar breek er steeds kleine stukjes van af om hem er bijvoorbeeld mee te belonen. Pas wel op uw vingers, want honden vinden het echt superlekker! U kunt de koekstukjes ook gebruiken als vulling voor bijvoorbeeld een Kong of voerbal.
Vijftien vragen over graanvrij
Wist u dat Prins een complete nieuwe lijn 100% natuurlijke graanvrije voedingen voor de hond heeft? Er is keus uit vijf graanvrije geperste brokvoedingen, twee graanvrije buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden in worstvorm en een graanvrije diepvries vers vleesvoeding. Waarom graanvrij? Lees er meer over op de website van Prins Petfoods.