Profiteer van spectaculaire kortingen tot -50%!
Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Feline - Blik
Dierenarts disclaimer
Gerelateerde producten
-
Productinformatie
Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Feline
Hill's z/d Food Sensitivities Feline is speciaal samengesteld voor katten met een voedselallergie of voedselovergevoeligheid. De essentiële vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en vacht en het hoge antioxidantengehalte bevordert de neutralisatie van vrije radicalen.
Voedselovergevoeligheid
Voedselovergevoeligheid kan ernstige huid- en maagproblemen bij uw kat veroorzaken. Dit is een abnormale reactie op voeding die een specifiek eiwit bevat.
Voordelen Hill's z/d Kat
- Kan ingezet worden als eliminatie dieet
- Kan ingezet worden bij de behandeling van overgevoeligheidsreacties van de huid
- Bevat maiszetmeel als koolhydraatbron
- Bevat Hill's ActivBiome+, een unieke mix van prebiotica waarvan klinisch aangetoond is dat deze het darmmicrobioom voedt om de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen
Ook verkrijgbaar in Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Feline droogvoeding.
Samenstelling Hill's z/d Kat
Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Feline - Blik
Samenstelling: Original: Kippenleverhydrolysaat, maïszetmeel, mineralen, oliën en vetten, fruit, zaden.
Analytische bestanddelen: eiwit: 9,2 %, vet: 5,3 %, ruwe celstof: 0,6 %, ruwe as: 1,7 %, vocht 72,5%, calcium: 0,23 %, fosfor: 0,20 %, kalium: 0,29 %, natrium: 0,09 %, magnesium: 0,020 %; per kg: vitamine A: 28.419 IE, vitamine D3 480 IE.
Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg: ijzer 13,6 mg, jodium 0,4 mg, koper 1,3 mg, mangaan 3,0 mg, zink 43,3 mg.
Hill's z/d Food Sensitivities - Prescription Diet - Feline - Blik ervaringen
1 - 5 van 24 Reviews
-
Door author, 20-15-2021Antwoord van Medpets
-
Door Marie-Rose, zondag 15 juni 2014
-
Door Renée Smets, woensdag 30 december 2015
-
Door Viviane Winters, dinsdag 16 februari 2016
-
Door fabienne, donderdag 8 september 2016Antwoord van Medpets
-
Door Geert Callebaut, donderdag 5 januari 2017